2024-02-19
NOC Coffee Co. (尖沙咀)尖沙咀廣東道28號新太陽廣場DFS旗下香港T廣場高層地下02號舖第二次食,上年食個陣可以自助式拎店嘅cookies 食,今年縮水無左呢樣野, 🤣 可能要睇分店(。ì _ í。) 各有安排~我去親cafe 主要都會叫green tea latte, 呢款正常操作🤣覺得甜左少少, mocha 味唔會好重,可能為左迎合大部分需求, 免得太多綠茶🍵粉就會變苦。 我叫嘅食雞胸無花果南瓜沙律, 完全係新年後出街食野嘅好選擇😆😆 因我唔想食太油又Cremy 嘅野食~ noc 的確好多分店, 連鎖得黎佢性價比唔算好高, 但叫做坐得舒服,好闊落,位置係好地段易搵,有時間上去安靜地chill 下🌝 人均200 HKD
人均200 HKD