2024-10-25
首次來田蒲食肉感受到濃濃的韓燒氣氛店員很親切地幫我們烤肉而且烤得很完美保留肉汁又有肉香🍽️ **韓式煎餅** 韓式煎餅真係唔可以錯過!色澤金黃,外脆內軟,咬落去有多種配料嘅豐富口感,仲有雞蛋香味四溢,簡直令人食指大動!每一口都充滿驚喜,絕對係小食中的佼佼者!😋 #韓式煎餅 #美味小食 #韓國風味🥩 **烤牛排骨套餐** 呢個烤牛排骨套餐真係好正!大大條牛排骨肉質鮮嫩,慢慢燒到出汁,咬落去滿口肉香,再沾上特製燒汁,味道一流!配上韓式辣醬或者生菜,簡直完美!店員服務又好,令人有賓至如歸嘅感覺!👍 #烤牛排骨 #韓國美食 #肉食者天堂其中還幫牛肋骨的筋膜 起了出來很有香和嚼勁前菜也很多和很出眾個人特別喜愛青瓜🥒🐖田浦食肉沙田石門安群街1號京瑞廣場2期地下19A號舖Shop G19A, G/F, Kings Wing Plaza 2, 1 On Kwan Street, Shek Mun, Sha Tin📍港鐵石門站 C 出口, 步行約3分鐘#田浦食肉 #沙田 #石門 #韓國菜 #香港 #Korea #Koreanfood #韓式煎餅 #韓牛 #大醬湯 #醬油蟹 #Shatin #Shekm
感受到濃濃的韓燒氣氛
個人特別喜愛青瓜🥒
🐖田浦食肉
沙田石門安群街1號京瑞廣場2期地下19A號舖
📍港鐵石門站 C 出口, 步行約3分鐘
#田浦食肉 #沙田 #石門 #韓國菜 #香港 #Korea #Koreanfood #韓式煎餅 #韓牛 #大醬湯 #醬油蟹 #Shatin #Shekmun #韓燒 #Hongkong