2023-01-09 40 瀏覽
餐牌係港式x日式fusion風味,由日本人同香港人合作共同開業,呢個形式定位嘅餐廳喺香港餐飲市場上比較少見,好欣賞店主肯作出呢個嘗試,為觀塘區嘅街坊提供更多唔同選擇🤩期間限定湯咖喱本人係好鍾意食湯咖喱,每次去日本旅行都會尋覓大街小巷搵唔同類型嘅湯咖喱,估唔到喺香港都可以食得到🤣呢一款湯咖喱係經過店主親自改良,麵底用上菠菜麵,感覺上比較另類創新!肉類用返店舖馳名嘅雞肉,搭配大量健康嘅蔬菜,仲有當然唔少得日式料理常見嘅溫泉蛋😍椒麻雞泡飯雞肉以慢煮形式處理,口感好唔同,有驚喜元素😎泡飯湯底係餐廳主打,每日新鮮製成,飲落口的確feel到真材實料🤪炸物拼盤無骨雞翼+雞皮餃子+蜂巢豆卜,邪惡炸物小食😝雜菌野菜跟餐嘅一小碟,平衡返營養攝取😃酥炸雞皮餃子日本當地居酒屋好常見嘅小食,但喺香港就唔係好多地方可以食得到🥺一款好特別嘅餃子,外皮炸到金黃酥脆唔在講,內餡亦做到軟嫩多汁!😬今期期間限定產品,分別有湯咖哩、壽喜燒!一人專享全日套餐,一個人原來都可以盡興!
期間限定湯咖喱
椒麻雞泡飯
炸物拼盤
無骨雞翼+雞皮餃子+蜂巢豆卜,邪惡炸物小食😝
雜菌野菜
跟餐嘅一小碟,平衡返營養攝取😃
炸雞皮餃子
今期期間限定產品,分別有湯咖哩、壽喜燒!
一人專享全日套餐,一個人原來都可以盡興!