2023-08-14
90s Lazy (山東街) (旺角)旺角山東街50號1-2樓佢開左幾年,第一次黎呢間,之前好多人摸門釘(。ì _ í。)環境十分 chill ,冷氣都幾勁,女孩子要帶件薄薄外套比較好~ 今次帶埋電腦黎, 所以問清楚店有無限時🤣 佢地表示lunchtime 唔限時! 非常理想🥹1. 黑松露薯條🍟: 雖然呢款好多cafe 都有嘅款式,但佢炸嘅味道好唔同,唔會太脆太乾又唔會太油,令人食到好上癮🤣 佢嘅黑松露醬味道唔叫好重,混合左比較多沙律醬,但都好好食👍👍👍👍2. 燒春雞意大利飯, 燒春雞雞胸部分有小小鞋口,但飯嘅味道好濃, 食到濃厚雞白湯味,overall 都幾好食🤤3. 煙三文魚pizza 好食唔會好油膩, 牛油果醬做主角,感覺健康同fresh d !! 😽4. 焙茶latte 好濃, 好好飲, 拉花又好有心機5. 另外呢杯latte 味道好似好立克,呢杯就一般般🤣#hkig#hkfoodie#hkfoodblogger#hkcafe#mongkok#旺角打卡旺角樓上cafe#90slazyhk#香港打卡#旺角打卡餐廳#旺角打卡cafe#港女生活
旺角山東街50號1-2樓
4. 焙茶latte 好濃, 好好飲, 拉花又好有心機