2020-01-07 1940 瀏覽
男朋友最鍾意食好西,所以係佢生日帶佢左試下海洋公園萬豪酒店嘅自助餐💜夜晚入左去間酒店,環境氣氛好靚好浪漫💜餐廳入面每個食物區域都有d距離,所以人流劃分得好好😛凍盤: 選擇好多,另外d醬都幾特別,我試左麵包蟹同埋小龍蝦,好新鮮沙津:平時嘅自助餐沙津選擇好普通,呢間有好多有特式的沙津,例如牛油果沙津💜壽司刺身:好新鮮💜意外地有帶子😍❣️必食呀,唔係間間餐廳都有架中菜款式:選擇好多,同其他自助餐唔同嘅係有燒味區😍即時望住佢切嘅燒鵝,好食❣️另外,叉燒都推薦一試,燒到脆脆地架😛😛 另外,一定要試蝦子麵,麵條冇咩簡水味,蝦子亦都有好多🥰西菜款式:有鵝肝麵包,羊扒等等,比較特別嘅係有即切美國和牛試😛甜品方面:款式多,不過雪糕櫃入面嘅雪糕唔夠凍🥺,失望

夜晚入左去間酒店,環境氣氛好靚好浪漫💜
餐廳入面每個食物區域都有d距離,所以人流劃分得好好😛

甜品方面:款式多,不過雪糕櫃入面嘅雪糕唔夠凍🥺,失望