銅鑼灣人氣樓上韓國大排檔🇰🇷‼️入秋要食暖笠笠海鮮鍋😆.呢度最大賣點一定係環境先😆🫶🏻韓國包車嚟講呢到好大‼️嘢食真係樣樣都好好食🥹最緊要係好啱慶祝生日💯店員好給力抵讚🤭🥰.1️⃣50cm韓式海鮮鍋(💰$380)🤍🥹🙏🏻呢個鍋其實都份量啱三四個女仔share到✨海鮮有蝦、蜆、青口、魷魚、蠔‼️同埋係有成隻蟹🥹啲湯臨尾煮完勁有鮮味😆🤍呢個係必叫🥰2️⃣生菜包肉(💰$308)🤍鍾意食肉嘅話一定要嗌❣️每次去任何韓國餐廳見到都會嗌😹😹佢比嘅肉真係超多‼️肥瘦適中由唔會有膩嘅感覺🤍🫶🏻加埋青紅椒、韓式醬、醃菜好食😛🤍3️⃣牛肉韓式飯卷(💰$65)🤍呢個都真係好大舊🫣✨最欣賞係頭尾嗰兩嚿啲肉都真係多到跌出嚟🙏🏻而且餸同飯嘅比例係7:3‼️4️⃣韓式年糕腸仔串(💰$40)🤍其實本身唔係好鍾意食腸仔年糕🤓不過呢個除咗個醬甜辣恰好之外🥹年糕好煙韌😆🫶🏻鍾意年糕要食‼️.📍Bingo & Cook (京都廣場) (銅鑼灣)銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場2樓🤍.#蛋美在銅鑼灣 #香港美食 #銅鑼灣美食 #hkfoodie #香港韓國菜 #韓國菜 #hkeat #hkig #小食 #hongkongfood #梳打 #海鮮鍋 #年
銅鑼灣人氣樓上韓國大排檔🇰🇷‼️
入秋要食暖笠笠海鮮鍋😆
1️⃣50cm韓式海鮮鍋(💰$380)

2️⃣生菜包肉(💰$308)

3️⃣牛肉韓式飯卷(💰$65)

4️⃣韓式年糕腸仔串(💰$40)
📍Bingo & Cook (京都廣場) (銅鑼灣)
銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場2樓
🤍[8.5/10]
#蛋美在銅鑼灣 #香港美食 #銅鑼灣美食 #hkfoodie #香港韓國菜 #韓國菜 #hkeat #hkig #小食 #hongkongfood #梳打 #海鮮鍋 #年糕 #煎餅 #生菜包肉 #泡菜 #hkfoodig #美食推介 #美食分享 #蛋美吃韓國菜 #豆腐 #炸雞 #芝士 #五花肉 #醬油蟹 #菜包肉 #飯卷