2020-11-04
同好姊妹去左W Hotel 慶祝生日🎉原來今日轉左新既Afternoon Tea set meun😍我地可以搶先一步試到都係額外驚喜😋一上枱已經被呢個迷人Pink Lady嘩左好多聲🤣 我地甘岩又係Pink Dress Code , 同個Background襯到絕一絕😆之前打黎訂枱時Request想坐對住西隧既窗口位😍 因為想要個海景同埋日光,酒店安排左比我地😄太好了 願我地所願影左好多靚相😍Waitress服務好好 又好禮貌 仲主動幫我地影左好多靚相👯📱今次係𝚆 𝙷𝚘𝚝𝚎𝚕 𝚡 𝙼.𝙰.𝙲 創立呢個甘靚既迷人Pink Lady Afternoon Tea。粉紅色擺盤已經夠晒靚 食得又開心🎉鹹點都好味👍 特別係個三文魚乳酪芝士五款甜點就甜左少少🤣 scones 都還可以既🙈 飲品選左𝚂𝚒𝚐𝚗𝚊𝚝𝚞𝚛𝚎 𝚃𝚎𝚊 𝚁𝚘𝚜𝚎 𝙻𝚢𝚌𝚑𝚎𝚎 同埋 𝚆𝚎𝚕𝚕𝚗𝚎𝚜𝚜 𝙰𝚗𝚍 𝙷𝚎𝚛𝚋𝚊𝚕 𝚃𝚎𝚊 𝙷𝚒𝚋𝚒𝚜𝚌𝚞𝚜 𝙵𝚛𝚞𝚒𝚝 𝚃𝚎𝚊, 貪佢個顏色夠出影相靚🤣真心而論 食物質素同好味程度其實一般般😅 不過同好友黎食個Tea 影下相 打下卡係吾錯既選擇😄酒店另外送左M.A.C 化妝課程coupon
粉紅色擺盤已經夠晒靚 食得又開心🎉
鹹點都好味👍 特別係個三文魚乳酪芝士
酒店另外送左M.A.C 化妝課程coupon比我地😽 可以即時去element換小禮物😍化妝我地就預約左另一日再去。
我地由2點影影影 食食食到 5點幾睇埋個日落。 呢個下就過得好開心呀♥️