2024-10-11
📍如果係荃灣區想同朋友慶祝生日 呢間氛圍感十足🫶🏻 天花板以乾花束做出花海 牆身又充滿色彩 拼砌出夢幻童真的感覺🌀 火焰桂花啤酒雞 店員即時點火 有震撼到!💥 以啤酒醃製 啤酒內含小麥酵素 令到雞肉特别嫩滑軟淋 雞皮微脆 醃料都好入味🙌🏻 🌀 波士頓龍蝦明太子海鮮薄餅 & 澳洲M 5 和牛肉眼龍蝦頭相當吸睛 醬汁食落有d 似章魚燒汁 加入咗明太子同大量海鮮如三文魚同蟹柳等 配埋薄脆餅底 食落幾香🌀 德國腸拼盤 & 雞翼拼盤2款德式香腸外脆內多汁 辣肉腸徵辣惹味 雞翼有3款口味 其中咸蛋黃醬最出色 質感起沙 味道濃烈✅🌀 波士頓龍蝦占米多松露闊條麵 & 新奧爾良海鮮盤 闊條麵最適合配搭松露牛肝菌菇醬汁 波士頓龍蝦肉質結實 表面放滿了明太子同黑蟹籽 味道多咗層次 加埋豐富海鮮盤 簡直係海鮮大餐🌀 無花果焦糖伯爵茶巴斯克奶蓋芝士蛋糕有少見的無花果口味 呢度真係儀式感滿滿 如果提前預約 仲有畫碟服務 畫既公仔都好靚~很欣賞餐廳經常更新餐牌 食物款式有Pizza🍕 /扒餐/意粉/意大利雲吞等... 都會加入少許創意元素🔅
🌀 火焰桂花啤酒雞
🌀 波士頓龍蝦明太子海鮮薄餅 & 澳洲M 5 和牛肉眼