餐廳: The Point - Pizza & Pasta (The ONE)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
最近同男朋友慶祝周年紀念,搵到呢間西餐廳,仲要做緊龍蝦盛宴二人餐,盛惠$338(需另加一),同大家分享下先。#九吋火焰龍蝦Pizza 評分:7.5/10———————————呢款Pizza好正!我指嘅係賣相,上枱時店員會喺面頭倒酒點火,近距離表演好驚喜🔥每片Pizza都有龍蝦肉同膏,仲要放入特定火爐烤焗而成,龍蝦頭同身就釀滿小鮮蝦、什菌同芝士,不過由於個火燒到燶咗,有陣𤓓味。Pizza為薄批,個人就愛厚批多啲。#龍蝦芝士通粉評分:10/10———————————呢個係我成餐最鍾意嘅美食!通粉軟硬適中,用芝士焗製,通粉入面藏住勁多溶晒嘅芝士,每啖都好滿足,龍蝦鉗嚿肉好豐厚。#龍蝦湯 評分:7/10———————————平時麻麻地飲龍蝦湯,原因係我覺得好鹹又漏.....點知呢款雖然顏色好深,但味道相對外面嘅淡,如果有麵包點嚟食就更好喇。#香蒜辣椒白酒煮大蜆 $118 評分:8/10———————————呢個係另外單叫,原因係見到隔離枱食,啲蜆超大隻!聞落好多酒味,食落先係淡淡酒香,再到辣椒味湧出嚟,而且唔算好辣,最重點係一粒沙都無!#菠蘿梳打特飲 評分:7.5/10———————————每

九吋火焰龍蝦Pizza

菠蘿梳打特飲

#菠蘿梳打特飲
評分:7.5/10
———————————
每個套餐包兩杯指定特飲,今次就係菠蘿梳打,的的骰骰賣相好靚,可惜味道淡,唔知係咪落少咗糖漿呢?

店名:The Point - Pizza & Pasta
地址:尖沙咀The One L4 409室
2020-09-10
5 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
紀念日