餐廳: 火水爐冰室火鍋
資訊:

餐廳: 火水爐冰室火鍋
資訊:

2022-09-30 1427 瀏覽
自從有左小朋友後..約食飯既時間大大提早..今次經openrice預約左18:30同埋要求要張baby high chair.. 係今朝收到Confirm booking 時已經好期待好想打邊爐..Staff態度好好.. 由於我湊小朋友所以miss左1次call.. 佢隔左1段時間再打黎.. Thank you so much.. Well.. 我超喜歡入口的招牌.. 這些文字........... 感覺很有味道.. 好.. 準時開爐😍😍😍朋友點了個小食.. 炸燒賣..我很喜歡它味道適中.. 事關係第1樣上檯的食物.. 所以未影相時已經秒殺😂😂😂跟住出場既係雞煲.. 惹味的... ❤️❤️❤️我們揀左小辣都覺得重口味既.. 👍🏼👍🏼👍🏼最愛係佢個雞煲既配菜豬皮.. 索晒啲汁好正好過癮.. 食完雞煲之後我地就換過1個煲.. 我地揀左湯底係:花膠雞.. 唔知點解啲雞食極都有.. 感覺好抵食😂😂😂火鍋配料比預期中多..我自己最推介的是韮菜餃.. 好好味🤤🤤🤤與朋友舒舒服服的過了120分鐘..爽呀.. 期間留意到店員很好很有禮貌很體貼..經常會留意客人有什麼需要.. (我見到佢地每檯都有留意💁‍♀️💁
自從有左小朋友後..
約食飯既時間大大提早..

好.. 準時開爐😍😍😍
朋友點了個小食.. 炸燒賣..我很喜歡它味道適中..
事關係第1樣上檯的食物..
所以未影相時已經秒殺😂😂😂
跟住出場既係雞煲..

惹味的... ❤️❤️❤️
我們揀左小辣都覺得重口味既.. 👍🏼👍🏼👍🏼
最愛係佢個雞煲既配菜豬皮..
索晒啲汁好正好過癮..

食完雞煲之後我地就換過1個煲..
我地揀左湯底係:花膠雞..
唔知點解啲雞食極都有..
感覺好抵食😂😂😂
火鍋配料比預期中多..
我自己最推介的是韮菜餃.. 好好味🤤🤤🤤

與朋友舒舒服服的過了120分鐘..爽呀..
期間留意到店員很好很有禮貌很體貼..
經常會留意客人有什麼需要..
(我見到佢地每檯都有留意💁‍♀️💁💁‍♀️💁)
最後幫忙影相時仲撩仔仔望鏡頭..謝謝你們..
2022-09-29
慶祝紀念