今日同閨蜜慶祝生日🎂🍾book左呢間超靚嘅fine dining🌹☺️我地兩個都食得好開心🥳揀左呢個9道菜嘅晚餐 9 COURSE CAVIAR MENU $1680 / 位 💖 道道菜都做得非常之精緻,用料上乘,我地非常enjoy🥰*****🧆餐前小食餐前小食已經好精緻了☺️係一個魚子醬配搭嘅芥末馬卡龍,中間夾住慢煮龍蝦肉🦞🥯餐包 餐包有蒜蓉包、扁酥餅等等,仲有幾款醬、牛油🧈可以塗☺️🥗沙律呢個沙律下面响係用左52個月嘅白毛豬做嘅風乾火腿😍🐖上面仲有啲金箔同脆片,口感一流😋特調嘅醬汁酸酸地好開胃🥣羊肚菌清湯非常之濃郁嘅湯🥹用左黃杏菌同埋黑皮雞,配上松露湯😋松露fans必飲👍🏻🦪牛油慢煮鮑魚鮑魚煮得好香,好淋,面頭加左開胃嘅黃梅醬,仲配左個香脆嘅蟹肉餅🦀✨炸流心蛋呢個流心蛋嘅表面裹左啲炸鬍鬚絲,超級酥脆🤩仲加左啲松露片提香☺️高級感出晒黎🍨熱情果雪葩酸甜嘅雪葩可以係食main course前清一清口腔☺️上面仲有紅石榴泡沫增加風味🫧🥩慢煮黑毛豬好嫩滑入味嘅黑毛豬😍配左薯蓉,仲有紅酒汁、胡椒粉可以點~份量都好大!🦞波士頓龍蝦成隻龍蝦上左😍個汁係特製嘅龍蝦泡沫,極度濃郁,仲有魚子醬同埋帶子~🤤🍮甜品

*****

🧆餐前小食

🥯餐包
餐包有蒜蓉包、扁酥餅等等,仲有幾款醬、牛油🧈可以塗☺️

🥗沙律

🥣羊肚菌清湯

🦪牛油慢煮鮑魚

✨炸流心蛋

🍨熱情果雪葩

🥩慢煮黑毛豬

🦞波士頓龍蝦

🍮甜品
甜品係一個好特別嘅沙邦朱古力,入面有菠蘿 🍍、核桃🌰、焦糖🧊,仲係我地面前淋上熱朱古力黎溶化😍

✨Petit Four
最後有個一口甜品☺️為呢一餐完美作結💖