大埔太多好野食,如果你問我,點解幾個月黎,可以同一間餐廳食完又食,一星期食兩餐,我會答你因爲佢性價比真係高!呢餐食物唔算極高質但一個餐有咸有甜有魚生,中曬我心意🤧❤️❤️我食極都係呢一個餐,風雨不改4件自選壽司+1件手卷+加大豬骨湯烏冬 = $58三文魚壽司屬於中上,當然去唔到居酒屋質素,但已經好夠做,好食過元氣個啲,夠甘香。蟹籽沙律手卷勁好食,同埋去到手卷底部都仲有沙律,good!紫菜即食,係脆既。加大豬骨湯烏冬,烏冬口感彈牙,湯底好夠熱我最滿意,味道比較似出前一丁湯底,沒有太多豬骨味,但濃度適中,飲幾口都不會口渴~注意:lunch set 提供時間為1-3pm。星期六、日食客好多。而3-4pm為餐廳休息時間~

我食極都係呢一個餐,風雨不改
4件自選壽司+1件手卷+加大豬骨湯烏冬
= $58

10 分鐘 (堂食)