招聘中
$17,000-$20,000
月薪 (面議)
$17,000-$20,000
月薪 (面議)
憤怒投訴!兩餸炸醬少到得一羹!本來唔想公開,但係投訴無門,我係迫不得已。本來我同屋企人都係譚仔fans。呢間葵芳興芳路譚仔,我地都幫襯過無數咁多次。今日(30/6)晚上約7:20左右,我叫左個兩餸(炸醬牛丸小辣)米線。當譚仔姐姐出菜果時,我問:炸醬點解咁少?(我唔係第一次食,其他舖份量亦唔會少到咁)譚仔阿姐態度不耐煩答:兩餸係咁少我答:少到啱啱舖碗底,潷出黎得一羹譚仔阿姐:兩餸係咁少,不嬲都咁少......理都唔再理我,黑面就跑入廚房,逃避而又唔係出其他菜。順帶一提,明明叫左兩碗小辣米線,一碗10小辣,但係出黎係居然有3隻不同辣度。質素都大不如前.......譚仔阿姐態度差,黑臉都係經常有。而家我俾錢出黎仲要睇人面色,食物份量不達標,質素都不達標....我已經搵唔到理由再幫襯落去。我唔係貪多幾啖炸醬,係希望管理層嚴肅跟進呢間舖縮水現象越黎越明顯,已經唔係第一次。
2019-06-30
  • 炸醬不推薦