2020-03-10 1309 瀏覽
行過呢間餐廳,喺大角咀區門面算乾淨,入面未坐滿,疫疫情嚴重空氣流通好重要,就入去試吓。坐低咗,每個位都張點餐紙,我哋好自然打開睇,有位唔知係女店員定老闆娘立刻走過,話你哋寫係同一張得喇,點完菜,立刻收返其他未用餐單,由於未幫襯過, 我話想睇吓加單,佢好倔咁話一陣會比返你點嗰張你。我想睇多一陣佢都好似好唔歡迎。食食吓發現包云吞小籠包的師傅 。。。 無。戴。口。罩!由於同屋企人一齊,食咗一大半,而且個老闆大大聲同個師傅頃計,佢哋明顯覺得係冇問題,所以亦唔想理論。食完就走食物方面蔥油麵,係全餐最好食,麵質似日本拉麵,有咬口,蔥油算香口,但蔥比較長,如果連面一齊食有點難咬斷百花云吞麵,麵質同蒽油面一樣面,配上豆卜,肉燥同百花云吞,如果係招牌菜未見驚喜口水雞卷,啖啖肉,賣相討好,以價錢來講抵食紅油百花云吞,紅油加咗麻辣,太搶雲吞味、而且發現師傅冇戴口罩已經唔想食總括嚟講,以午餐嚟講價錢算抵食,但係職員同老闆嘅招呼態度比較掘,好似欠咗佢咁, 加上疫情嚴重個師傅唔戴口罩。我一定唔會再去

食物方面

口水雞卷,啖啖肉,賣相討好,以價錢來講抵食

蔥油麵
百花云吞面