2019-09-16
今日因為唔想煮飯,所以男朋友索性叫到會攞返屋企食,乾手淨腳😅舖頭真係好抵讚,雖然我地順路自己上門拎,但包裝一啲都唔馬虎,仲好用心。不單止將冷熱分開放,其中熱食嘅燴乳牛仲用銀色保温袋包住,就算我拎完45分鐘后先返到屋企,盤小食仲係熱辣辣㗎👍🏻👍🏻👍🏻舖頭除左到會,仲有火鍋...下次可以試下喎🤔🤔迷你羅馬茄多士:賣相好靚,party叫就啱晒,而且味道好清新黃金蛋批:雖然係外賣,但酥皮都好香脆,可能係因為舖頭將外賣盒的對角剪開了,唔會焗住👍🏻好細心❤️三色冷麵配雞卷:三色麵顏色好靚,有綠色、紅色同黑色。我估應該係舖頭自家製,顏色靚之餘,麵身口感都幾彈牙。看似平凡的冷麵,原來精髓係醬汁度😲一打開,黑松露味好香濃🤤一食先知原來醬汁除左黑松露仲有芥末,冷麵撈醬后好惹味,我忍唔住食完又添、食完又添😅雞卷好好味,有雞味,而且一啲都唔肥,好明顯舖頭嘅靚選材同廚師嘅用心處理,不單止無肥膏仲有好晶瑩剔透嘅jelly😍😍大蒜薯仔燴乳牛:味道好香濃,薯仔係迷你薯仔,薯味較香,大蒜味香而且仲有甜味😉乳牛肉好嫩滑,而且燴都好入味😍我地都食到lam lam脷😋😋😋朱古力慕士:細細的迷你杯,雖然對於鐘意食甜品嘅朋友黎講未
大蒜薯仔燴乳牛
大蒜薯仔燴乳牛
朱古力慕士:細細的迷你杯,雖然對於鐘意食甜品嘅朋友黎講未必夠喉,但我覺得一餐一定要有一件甜品作為完結,咁先叫做完满😆😆