2019-08-13 275 瀏覽
放假黎到先達行個圈行到有少少肚餓見到隔離先施大廈有人宣傳新開既cafe,天氣咁熱又唔想行咁多路就入左去.入到去地方雖然唔係好大但有種好舒適休閒既感覺,擺設有好多盆栽同樓下車多人多既大街形成強烈對比.雖然以openkitchen形式地方細細但餐牌選擇十分足夠款式都幾多.午餐點左份懶人包同煙三文魚蜆肉忌廉意粉.懶人包簡單即係all day breakfast,以$58食到咁好質既all day breakfast真係好難揾到,炒蛋好香滑一入口好香既牛油同奶香味加上烘得均勻既多士入口2面同樣好脆,薯餅炸得鬆脆外脆內軟.雖然$58但香腸用料一d都唔會hea,有齊香草腸同法蘭克福腸.值得一試.三文魚蜆肉忌廉意粉都十分滿意,意粉彈牙煙三文魚帶起意粉咸香味又唔會太多忌廉汁令到意粉太膩.朱古力沙冰大大杯,咁熱飲返一杯即刻冰涼晒.唔受得太凍既我就揀左凍紅棗茶,底內好多紅棗片又唔會過甜,好解渴.

懶人包

朱古力沙冰大大杯,咁熱飲返一杯即刻冰涼晒.

懶人包