本身諗住同男朋友遠征長沙灣,去一間望落好吸引,而且近兩個月都熱爆既coffee shop🤪點知坐巴士🚌坐到就快去到既時候,先發現原來當日係撞正左小店既例休日子!所以我地就即刻更改目的地,就去左宜家同大家介紹既哩間💛小店!喺長沙灣應該算係無人不知架👀@fasttaste ————————————————-叫左一個午市套餐/精選漢堡🍔套餐香煎鱈魚🐟漢堡🍔配飲品🥤另加$9薯格🍟一份(鱈魚🐟車打芝士🧀生菜🥬蕃茄🍅他他汁)算係💛小店最平嗰幾款漢堡包🍔之一,配料簡單,但絕對唔會馬馬虎虎🙂鱈魚🐟煎得香口但食落都唔會成口油!$9元一份薯格🍟,咁大份又即叫整,熱辣辣🔥都無咩可挑剔啦!————————————————-極上和牛漢堡🍔另加$10配雞翼兩隻🐔及飲品🥤(和牛漢堡🐮車打芝士🧀黑松露炒蛋🥚生菜🥬蕃茄🍅蜜糖芥末醬)哩一款價錢相對高少少,但用料上就豐富好多啦!和牛🐮漢堡煎得剛剛好,切開左就會發現到仲有微微既粉紅色,食落口感就會係好好,仲會非常juicy Tim!!👍黑松露炒蛋🥚同溶溶地既芝士溶為一體,一咬落去連埋肉汁,就會充滿成個咀,簡直濕潤晒你個口,而且唔算多味精,食完都唔會勁口渴架!超有良心既💛💛小

@fasttaste
————————————————-
叫左一個午市套餐/精選漢堡🍔套餐

香煎鱈魚🐟漢堡🍔配飲品🥤另加$9薯格🍟一份

(鱈魚🐟車打芝士🧀生菜🥬蕃茄🍅他他汁)

————————————————-
極上和牛漢堡🍔另加$10配雞翼兩隻🐔及飲品🥤

(和牛漢堡🐮車打芝士🧀黑松露炒蛋🥚生菜🥬蕃茄🍅蜜糖芥末醬)

超有良心既💛💛小店,非常有舊舖頭常有既人情味,絕對值得去開附近一定要去支持一下架!👀