2024-01-28 585 瀏覽
今次喺Ruby Tuesday歡慶朋友生日,一入去就覺得舒服,氣氛正!開始用餐,先來嘅cheese薯條瞬間攞走曬Spotlight,外皮金黃脆口,入口熱騰嘅薯條同綿綿芝士,完美match😍。我仲要再叫多份,真係搶手得嚟!再試果盤沙律,啱哂食住傾偈,鮮爽嘅蔬菜就最啱夾做四五個人狂嘈時嘅小食。牛扒嘅話,今次嘅焗薯真係夠晒份量。扒嗰邊,本身對7成熟有少少懷疑,但嚟到嘴巴,呢霎嘅juicy,仲要咁鮮嫩,真係一絕👍!食到最後,合桃批出場。share一件,食落又香又脆,同之前嘅豐盛晚餐完美配合!咬一口,幸福感爆燈!得閒一定再嚟食,同班朋友一齊share美味,咩事情比得上呢?🎉🍴😊