2023-06-03 97 瀏覽
時光逆流📍 41 Wyndham St, Central🥰 4.6/5今日放假同男朋友搵左間café坐下傾下計,呢間時光逆流好chill,牆上有好多張國榮既畫像,如果係哥哥既影迷真係值得去一去。🔸日本平鐵牛肩定食牛排肉質細嫩,汁濃味厚,感覺到牛油的香味,而且肥而不膩,非常出色。每份定食仲有配一碗迷你烏冬、溫泉蛋、關東煮湯。🔹頂級牛肉漢堡定食漢堡肉汁豐富,濃厚既肉汁感覺非常滿足,配合埋個溫泉蛋,超級juicy呀🤤🤤🔸青海(青蘋果/西柚)如果唔鍾意太甜既可以揀呢杯飲品,酸甜開胃。🥰🔹美式咖啡呢個美式咖啡都唔錯,值得一試👍🏻#hkig #hkfoodie #hkfood #hkgirl #hkcafe#cafe #中環 #中環美食 #中環cafe #香港美食 #香港探店 #張國榮 #哥哥 #文青藝術風 #時光逆流#zoeincentral
時光逆流
📍 41 Wyndham St, Central
🥰 4.6/5

🔸日本平鐵牛肩定食
每份定食仲有配一碗迷你烏冬、溫泉蛋、關東煮湯。

🔹頂級牛肉漢堡定食

🔸青海(青蘋果/西柚)
如果唔鍾意太甜既可以揀呢杯飲品,酸甜開胃。🥰

🔹美式咖啡
呢個美式咖啡都唔錯,值得一試👍🏻

#張國榮 #哥哥 #文青藝術風 #時光逆流
#zoeincentral

10 分鐘 (堂食)
  • 澳洲和牛漢堡定食