2020-11-20 767 瀏覽
以前喺美國成日食墨西哥菜🇲🇽,返到香港就已經好少食啦!難得有人提議想食,我當然係唔會拒絕啦😍 講到食墨西哥野Tacos同Nachos相信大家都唔會陌生,但二選一嘅話我絕對會係揀Nachos😍 Nachos配手撕豬肉($148)估唔到咁大盆😍 睇到已經覺流口水,真係超耐冇食過,好懷念呀!呢度既Nachos係可以揀辣度, 叫左Mild Spicy🌶 我覺得辣度岩岩好!Topping 揀咗手撕豬肉,估唔到咁夾好正😍再加上大量蕃茄粒、洋蔥、芝士、on top既自家製牛油果醬同sour cream 真係好食又惹味,每一片粟米片都焗得好脆,食唔停口😋Quesadillas墨西哥薄餅半份($88)今次揀咗牛肉做配料!餅皮薄身烤得非常香脆,入面牛肉餡料十足,夾上已溶化的芝士和蔬菜. 再加上牛油果醬及酸忌廉一起吃,好夾,感覺更加清新😋 相信如果配料轉做菠菜相信更加美味,下次可以再試!Buffalo Wings水牛城雞翼($98)呢度嘅Buffalo wings唔算太有驚喜,無左果種食落好刺激流哂口水既感覺,佢比較乾身味道比平時食到嘅偏淡少少但送酒都唔錯既!

Nachos配手撕豬肉($148)

Quesadillas墨西哥薄餅半份($88)

Buffalo Wings水牛城雞翼($98)