2019-05-21 1608 瀏覽
位於東大街,地鐵站出來行過去好快!店面吾大!仲要行上一層!座位尚算OK,不會逼到行唔到咕嚕骨:炸得啱啱好,雖然外面包裹著酸甜汁,但入邊仲有脆性,吾會一塊淋啤啤酸甜汁剛剛好,吃起來酸甜可口,好開胃!豆腐煲:豆腐嫩滑,醬汁不會過咸!送飯都好好味!炸乳鴿:相對呢個菜有少少失望,D乳鴿好細只,基本上係無咩肉食到,炸得好香,但翼位同腿的部位已經炸乾曬!茄子煲:呢個餸好送飯呀!白飯一碗呀吾該茄子夠曬淋,個汁又香,加上肉碎,嗯100分啦!呢個忘記左咩雞,應該係沙姜雞,但我對雞無咩興趣,所以不以置評!大蝦🍤肉質爽脆,大大只好滿足!椒鹽鮮魷:炸得好香口,炸粉又不會太厚,剛剛好,加上椒鹽的香味同咸咸的配搭,嗯,非常好味!黑椒豬手煲:味道一般,肉質偏嚡,黑椒味又吾夠,食落一般般炒飯:碟飯炒得好靚,粒粒分明,但食落去hey鑊氣爭小小,但都算Ok 的。

豆腐煲:豆腐嫩滑,醬汁不會過咸!送飯都好好味!

茄子煲:呢個餸好送飯呀!白飯一碗呀吾該
茄子夠曬淋,個汁又香,加上肉碎,嗯100分啦!

大蝦🍤肉質爽脆,大大只好滿足!

黑椒豬手煲:味道一般,肉質偏嚡,黑椒味又吾夠,食落一般般