餐廳: 1963 木十豆寸
資訊:

2020-08-12 438 瀏覽
又一間因為佢個名特別而吸引左我地去食既餐廳 我地一行二人午飯時間去 大家都叫左“台式滷味拼盤拼滷肉飯”呢個午餐set滷肉飯:頗高質 滷肉軟嫩帶有膠質 而肥瘦度亦恰到好處 醬油非常惹味 用黎送飯一流 正!滷味拼盤:同樣十分高質 好入味 而滷味既種類亦都幾多下 有豆干,蛋, 海帶, 豬耳,牛展等等 非常豐富 我仲聽講店主係台灣人 係正宗既台灣風味呀!環境方面 舒服好坐 裝修走懷舊風 入到去好似時光倒流幾十年咁 幾特別 睇得出店主既心思 打卡影相一流 另外溫馨提示 午膳時間比較多人 唔想等太耐的話 建議預早打去訂座
又一間因為佢個名特別而吸引左我地去食既餐廳

我仲聽講店主係台灣人 係正宗既台灣風味呀!