今次到訪一間任何人黎到首先都會比佢設計風格吸引住既樓上Cafe🎏餐廳走懷舊日系風格,周圍都見到唔少好有feel既裝飾品,絕對任何角度都影到靚相📸佢哋仲有outdoor位置,好chill下嫁🪴食物質素仲好唔錯,值得黎一試!🔥蒜香明太子意粉$128冇錯又係唔放過明太子!!呢個好食🥹蒜香味同埋明太子兩者都食到而且好夾好滋味☺️明太子份量都好多,每一啖意粉都會沾到好多粒粒,忌廉醬汁味道適中唔會太搶fo,鍾意佢都幾掛麵條👍🏻仲有上面啲日式紫菜,個人係好鍾意好鍾意!撈埋啲意粉黎食成件事好日式麵嘅味道🥰明太子可以揀辣或者唔辣,下次再嚟嘅話會試下辣,應該會仲惹味❤️🔥黑松露蘆筍蘑菇意粉$128全部配菜醬汁都好足夠,包括黑松露醬,忌廉汁,蘑菇既菌香,蘆筍煎香既鮮味,林林總總令到撈起成個意粉上嚟味道好濃郁!意粉上面仲有一片片嘅芝士,好加分🥰🔥韓式辣醬泡菜豬肉意粉$108泡菜同意粉都可以煮埋一齊感覺幾新鮮!味道都係足夠嘅,個人覺得韓式泡菜味同意粉都夾到,唔似有其他食評話覺得奇怪😆我覺得加分位係佢意粉上面個d酸忌廉👍🏻即刻吊起左成個味,如果唔係佢只係平平無奇嘅泡菜味蕃茄味意粉😙🥤蜜桃奶酪$63懇求全部奶精去到幫手

🔥蒜香明太子意粉$128

🔥黑松露蘆筍蘑菇意粉$128

🔥韓式辣醬泡菜豬肉意粉$108

🥤蜜桃奶酪$63
懇求全部奶精去到幫手點一點呢杯野😆😆😆絕對有驚喜!!!口感rich到爆,水果蜜桃味超級濃郁,成杯都係乳酪嘅顏色同質感,但係每一啖都飲到好鮮甜嘅桃肉同埋牛奶味,絕不後悔💗

🥤西柚蜂蜜鮮打紅茶$56
Fresh and 解渴之選!一飲就feel到佢係新鮮打出嚟👍🏻👍🏻西柚同蜂蜜唔會過分甜,同紅茶味道好夾😌

最後嗰碗湯係日式麵豉湯😇係老闆送俾我哋飲嘅😍超級足料,係幸福嘅感覺!!!!👅