2017-10-29
今日早餐都未食就去左行街喇,行到咁上下,心血來潮想食常餐,因為就咁食飯感覺太heavy 了戴左我去懷舊茶餐廳,見到餐廳好有細個爸爸戴去食茶餐既感覺,仲要細個偷飲爸爸爸奶茶,然後變左😩咁既樣,仲完全5明點解大人咁鐘意飲咁苦既嘢。。。。原來有d嘢係大個左先識欣賞😂講翻正題先,入到餐廳,已經聞到好香既茶味同包味。選擇好多,但最後都係揀左食午餐,就揀左麵餐,問左姐姐,原來多士5洗加錢,所以就由餐包變左多士喇好有家既味道,如果去外國讀書or travel,依個餐就係我突然會好想食既嘢,其實叉燒係普通既,不過我好欣賞個多士,好有咬口,熱辣辣,加埋就溶既牛油,5知係咪佢地自己整嫁呢?沙嗲牛麵,好食,所有嘢都好新鮮,好味!我個人最欣賞佢個奶茶,茶味夠濃,感覺到個茶底既絲襪有翻咁上下年資😂😂總括而言,小店愈執愈多。依d味道5知仲可以揾到幾耐,所以把握時間,多點支持佢地先
講翻正題先,入到餐廳,已經聞到好香既茶味同包味。
沙嗲牛麵,好食,所有嘢都好新鮮,好味!