2018-01-03 521 瀏覽
今天,同媽媽經過九龍城侯王道,見到一間特色的茶座,她停下腳步忍不住要入去消費一下!一進去,就被右邊的吊燈吸引着(要吼住啲客人走先可以影相),左邊上方是好有特色嘅招牌,好不容易找到座位坐下,因為都頗多客人呢!見到餐牌,樣樣都想試吓,但我哋只得兩人實在吃不下那麼多呢!所以,我哋只是叫了一個特色的星洲炒腸粉,及一個茶餐!星洲炒腸粉非常惹味,值得一試!因為感覺好新鮮特別!至於個豬扒出前一丁,豬扒軟硬適中,還細心地切碎先上枱,非常窩心呢!魚蛋配炒蛋加多士感覺好得意,但估唔到啲咖哩又非常好味,忍唔住要用多士點咖哩汁食,大家可想而知幾好味!還有的是,隔離枱點了沙嗲牛肉窩炒腸粉,啲香味飄晒過嚟,但可惜我們真的好飽,再食唔落,所以下次一定要試呢款食物!
星洲炒腸粉非常惹味,值得一試!因為感覺好新鮮特別!

• 沙嗲牛肉窩炒腸粉