環境同食物嘅賣相都唔錯 但店員服務態度麻麻地 真係大牌檔嗰隻🥶野食好重味精 食完好口渴🥺.📌瑤柱招牌走地雞(半隻) $138上面有啲瑤柱碎 目測應該有兩粒👀仲有啲炸蒜同炸蔥 紅椒同蔥絲幾香口🌶🫑🧄配左兩個醬汁 綠色嗰個係薑蔥油 不過唔似傳統嗰隻汁 幾特別 係甜甜地 有啲香料味🤫另外紅色嗰個似泰式辣椒醬 酸酸辣辣幾開胃🤤其實唔點醬汁本身都好好味👍🏻因為用瑤柱浸過隻雞 所以好入味😋隻雞好滑 一啲都唔肥 不過隻雞係凍食嘅🧐.📌鮮魚湯杞子浸時菜 $88魚湯好有鮮味 不過飲耐左覺得有𝒅鹹🤏🏻仲有啲杞子 清清地 娃娃菜都好清甜好淋🥰可以中和番啲濃味嘅嘢食😎.📌香蒜椒鹽骨 $108炸得幾酥脆 但係食得出隻肉唔係好新鮮嗰隻 雪藏完再醃嗰種☹️有啲炸蔥,新鮮嘅蔥同辣椒🌶️但係一啲都唔辣嘅🤣.📌日本大元貝 $42/3 (晚市特價) 一上碟嗰陣好香😍但係啲粉絲黐埋晒一齊 拎起一隻嗰陣有少少狼狽 同其他黐埋一齊🙈佢粒元貝好痴殼 雖然唔係好入味 但係好彩本身係鮮甜嘅同埋幾大隻😝不過仲有少少沙洗得唔係好乾淨🥲粉絲味道幾好食 但係蒸得唔夠淋😟
📌瑤柱招牌走地雞(半隻) $138
瑤柱招牌走地雞(半隻)

📌鮮魚湯杞子浸時菜 $88
鮮魚湯杞子浸時菜

📌香蒜椒鹽骨 $108
香蒜椒鹽骨

📌日本大元貝 $42/3 (晚市特價)
日本大元貝
瑤柱招牌走地雞(半隻)
鮮魚湯杞子浸時菜
日本大元貝