2020-11-25 679 瀏覽
🍴黑松露海蝦意大利飯(Dinner set)HKD168一碟份量唔多 但勝在成個飯都有重重嘅黑松露味😋意大利飯啲汁夠creamy之餘啲飯都粒粒分明🤩而且飯面有三隻蝦都算爽口🦐整體黎講呢個飯很不錯😹👍🏻.-🍴波士頓龍蝦香濃意粉 (Dinner set)HKD198開邊龍蝦大大隻 仲要有膏添啊🦞😻 意粉份量就真係有點兒少😹個汁就好似普通忌廉汁不過都好creamy 味道都唔錯 意粉韌度適中🌝不過大食嘅朋友應該就真係唔夠食啦🙈.-🍴小食拼盤 HKD153有薯角 蜜糖雞翼 蒜香雞翼 洋蔥圈 芝士雞柳條(當日無洋蔥圈 改左魚手指)🥰講雞翼先 蜜糖味嘅就超重味🍯 但蒜香味就唔太突出 要食耐少少先食到有蒜味🤔 而芝士雞柳條唔知係我地凍左先食定點 大家一致認為真係麻麻地😶整體當一班人食小食都ok嘅😹.-🍴黑松露薯條 HKD63熱辣辣上枱🤪本身黑松露鋪面都算多 再加上個沙律醬都有黑松露起入面 令到每條薯條都可以有黑松露味 而且薯條大大條🍟唯一可以改善係個薯條可以再脆返少少🙈.-🍴溶岩朱古力蛋糕配雪糕(跟餐+HKD35)+意大利芝士蛋糕(跟餐Free)朱古力蛋糕中間有流心😻朱古力濃得黎唔太甜都唔太苦 暖暖嘅
🍴黑松露海蝦意大利飯(Dinner set)HKD168
🍴波士頓龍蝦香濃意粉 (Dinner set)HKD198
🍴小食拼盤 HKD153
🍴黑松露薯條 HKD63
朱古力蛋糕中間有流心😻朱古力濃得黎唔太甜都唔太苦 暖暖嘅蛋糕再加雪糕 Oh no太好食 加35蚊係明智嘅選擇❗️意大利芝士蛋糕其實就係Tiramisu 似普通蛋糕店嘅咁 無乜特別啦🤪.
🍴薄荷朱古力(Ice)HKD53 + 特濃朱古力 (Ice)HKD53
薄荷朱古力 薄荷味重之餘都無蓋過朱古力味 一路飲一路有涼浸浸嘅感覺🌬特濃朱古力明顯地濃郁好多🙈但係又唔會話變到好甜 不過因為佢話係特濃 所以如果可以再濃多少少就好啦😹兩杯野都唧左好多cream 對中意食cream嘅🧜🏻‍♀️係人生享受😭❤️.
🍴榛子朱古力(Hot)HKD48 + 水蜜桃沙冰HKD58
榛子朱古力 勁重榛子味得黎又飲到朱古力🌰就好似無咁甜版嘅繽紛樂咁 🧜🏻‍♀️超中意呢杯 推薦❗️而水蜜桃沙冰就比較普通🍑 雖然都唔算係藥水味 不過真係無上網啲人講得咁好飲 有少少淡味😶.
  • 黑松露海蝦意大利飯
  • 溶岩朱古力蛋糕配雪糕