2021-08-14 145 瀏覽
剛剛食完行出門口上咗車 ,急不及待即刻寫食評,今次係我第一次寫食評,因為從來冇嘢令我有衝動去寫,今次真係有了。。首先行入餐廳,全間餐廳得我一台,無人問你幾多位冇人service ,見到一位染金頭髮戴眼鏡嘅小姐坐咗喺收銀機玩電話。我喺點單止寫好要啲乜嘢就交畀佢, 嘢食唔使十分鐘全部到齊 。生牛河微暖唔熱嘅 ,配菜有一碗芽菜 ,又黑又黃, 好似擺咗大半日冇放雪櫃亦都冇用水預先浸住。牛筋牛腩撈檬,我明白檬粉應該唔係熱嘅,但係牛筋牛腩都係凍嘅。豬頸肉木瓜沙律,好明顯啲豬頸肉係整左好耐之後,用微波爐叮出嚟,乾柴烈火 。就連炸春捲都係微暖嘅 。野食既味道更加全部都唔需要講 ,唯一一款真係感覺到係剛剛做起嘅,就係黃金蝦球,食落真係脆同埋熱嘅 ,進食途中金髮眼鏡小姐不停咁樣大聲講:「落錯單呀仆x呀,落錯單呀仆x呀 」大佬有客人喺度,或者尊重人哋尊重返自己囉 ,呢間係我人生食過最難食,最差服務嘅越南餐廳。可能係我唔啱啦,五點幾六點走去食嘢,人哋可能都未想做我生意。
剛剛食完行出門口上咗車 ,急不及待即刻寫食評