夏日炎炎成日都行過都好想食杯雪糕 🍦🍦呢間雪糕店既大雪糕垃圾筒真係好cute 最後有一次機緣巧合撞正半價就去同男朋友試食 我地去到係1530 入面人都唔算小 除左有gelato仲有coffee, milkshake同蛋糕可以揀店員態度都好nice主動問我地要試咩雪糕 我地揀左yogurt, lychee 同mint chocolate 試食 我個人比較鐘意yogurt 因為比較清新男朋友就鐘意lychee味 因為甜啲不過佢地啲雪糕真係偏甜 對於一個飲台式飲品要叫微糖既人黎講 食一杯就太heavy 所以最後叫左一杯倆分食其實本身想試埋Red velvet cake但係因為岩岩食飽正餐所以食唔落啦下一次再黎半價後係$20內又有得坐下又有得涼冷氣就係開心 拍拖行到攰去下食雪糕都幾sweet
夏日炎炎成日都行過都好想食杯雪糕 🍦🍦

店員態度都好nice