2018-03-19
之前新年男朋友想帶我黎食水煮魚☺️不過可惜未開🤔 而家過左一排 終於可以黎食啦🤗🤗由於夜左d黎食 所以我勁肚餓🙈🙈😂 黎到都仲要等5-10分鐘先有得食😭男朋友就忙住要安慰肚餓既我🙈🙈😛唔食太辣 所以我地叫左個酸菜魚💁加冬菇💁手撕雞💁仲叫左支獅威🙆♂️🙆♂️🙆♂️男朋友一直都話個酸菜魚既份量超多 成日嚇人🤷♂️好啦 我承認係好多下既🙆♀️🙇♀️ 一黎到就聞到酸辣味囉🤤🤤🤤試啖湯先🤤好正🤤🤤一開始覺得唔太辣 食落就越來越辣😝😝 但辣得好過癮好好味😋😋飲杯啤酒解下辣 爽😙😙乾杯🍻🍻講翻先!個魚好滑!!!又厚身 唔係魚片黎 好多魚肉😋應該係成條俾哂你架!所以份量不容置疑!!食落啖啖肉🤤多數骨都幾大條既(我地兩個都中意食魚既就更加唔怕💁) 入面仲有好多芽菜酸菜!我地加既鮮冬菇吸哂d湯好惹味 但仲食到鮮冬菇既香!😋😋都值得推介!個手撕雞其實我中意食青瓜多d fresh d又可以解辣嘛🙈不過佢味道都整得幾香既 但我覺得油左少少 男朋友話早知叫青瓜都得啦😂😂😂食左成八個字😂終於食到個魚七七八八🙈勁飽🙈下次無咁肚餓都唔好兩個人黎食🙉三個人會好少少☺️☺️價錢就唔好問我點計啦😂佢RMB餐牌我都唔識睇🤷♀️不過埋
價錢就唔好問我點計啦😂佢RMB餐牌我都唔識睇🤷♀️不過埋單就$260-280左右啦🤔