2020-08-30
一心諗住食下waffle飲杯野,入去時候有個態度都唔錯既part time話唔好意思只係得番野飲,因為5點關門,而當時係4點3,咁我地一家人覺得飲杯野坐半個鐘都唔緊要啦!🤔點知老細即刻推開個part time,重複一次我地5點就關嫁喇!但屋企人真係又熱又攰,所以佢嗌左杯啤酒就坐低,而我諗住擺低d野再出黎叫野飲啦,點知個老闆即刻話:坐邊都得啦!叫左野飲先,我地5點收!🤬🤬🤬最後叫左兩杯ice rea, 1杯latte, 1杯啤酒。Lychee ice tea and peach ice tea係純糖水加爆珠(自問已經鐘意飲租野)真係嬲到震!而老闆整野勁大聲,開櫃關櫃都好大聲,根本係度發脾氣!其實老闆一心想早關門唔想做可以一早講,但佢就黑我地面完全無禮貌,我地入黎無理由要受你氣之餘,杯野飲又貴又真係飲唔落😭