警世⚠️就算啲餃幾好食都唔會幫襯除非你想等到成肚氣 成粒鐘都冇嘢食叫左2人餐再單點一碗湯餃,等左一段時間上左2人餐小食同飲品,再隔多陣上埋單點嘅湯餃。食完單點湯餃之後一直等,等左成半個鐘都未上到2人餐碗餃麵,見到店鋪都好忙,都有耐性再等下,但中途見其他食客叫外賣都出左,都冇見到我地叫個2人餐,追問吓店員,佢哋話今日好忙,同埋煎餃要再等耐啲,咁我哋都照等。隔咗陣見到遲過我哋入嚟嘅食客都上咗碗餃,咁我以為係單點會快啲就冇講啲咩,但嗰時其實都已經等咗差唔多一粒鐘。點知再等多陣見到最遲入嚟嘅食客都已經上咗兩碗麵,即刻問店員點解人哋有我哋仲未有,嗰時店員先至發現原來漏咗單🤯點解佢哋嘅系統咁搞笑可以落咗單,出左小食飲品但係會漏左碗麵!等左成個鐘先話冇,我地即刻話要取消,但店員唔單止冇任何愧疚同補償,竟然仲要收返我哋飲品同埋小食嘅原價(本身2人餐包埋飲品同埋優惠價加配小食)!等左成個鐘,唔係食餃子食飽,係比呢間野激到飽😡中途見外賣平台都接左好多單,好多外賣員都好不滿係度催單,同埋外賣超時,好心店舖唔夠人手做唔切,連堂食都做唔好,就唔好做外賣!真係不知所謂,嘥咗我成個鐘時間!如果你真係好有耐性可以等成個
警世⚠️就算啲餃幾好食都唔會幫襯
除非你想等到成肚氣 成粒鐘都冇嘢食

如果你真係好有耐性可以等成個鐘,不妨去試吓呢間嘢,我就冇下次啦🤷🏻‍♀️
2024-10-12
60 分鐘 (堂食)