真係如呢度大家所講,啲侍應服務態度差,啲嘢又唔好食選擇又少,鰻魚雞扒飯啲雞係冇味嘅……只係我哋平時食開嗰間咁啱今日早收先咁不幸揀中呢間嘢,一入到去有個男侍應安排我哋坐張好窄嘅枱,而且左右兩張枱都坐滿人,我哋想安靜啲坐低傾計,就揀咗坐近門口張枱,點知成餐飯就畀佢哋啲侍應監視住,唔知係驚我哋冇錢畀定食食吓走咗去,之後見我哋一食完有個女侍應就即刻九秒九拎張單過嚟叫我哋埋單,明明隔離張枱個客人都已經食飽好耐坐喺度佢哋又冇叫佢埋單,唯獨是叫我哋,我建議你哋如果咁驚不如撤走近門口張枱,又要擺又要監視啲客真係戥你哋辛苦!生意唔好真係有原因,完全唔識尊重啲客人,一定永久blacklist唔會再有下次!邊個想試伏兼受氣就去試啦!
2022-05-25
10 分鐘 (堂食)