2019-07-19
發表翻幾month前發生過ge1單野,打算由它,但到而加仲記住,內心仲思考ing間野幾時會做唔掂,其實本身呢間野好多片推薦,講到好好咁,睇到我同d朋友都好有興趣,所以幫朋友慶祝生日而訂左位。當時早10-15min去,然後她(員工)話我地遲到超過15min,所以個位比左人,咁我地就比搵翻電話錄音比她聽,證明係她地員工自己mark錯時間,我地無遲到仲早到左,但她聽完都完全無安排過任何野(我覺得就算個刻無位,明知道自己餐廳失誤,其實都可以安排客人等下1個空位)而她直接話無位,仲係用1副完全唔稀罕你地ge態度來講,所以當刻生日個朋友好火,話叫她叫經理出來,而她話她就係經理,事實上我唔知她係咪真係經理,但因為慶祝朋友生日,我唔希望呢日係吵架過,所以我同朋友講算啦,我地去住其他間慶祝先(去左其他層ge火鍋,名就唔開,覺得個間d野係唔錯),但講真呢單野我到而家仲好記得原因她真係好串1開始覺得我地遲到態度差左d我都理解到,但後面知道唔係反而更加差,我都幾無奈,煌極d人ge態度我覺得已經算極品,但她係極品中ge極品,唔知仲以為她係老闆娘,開呢間店只係人生太無聊所以開來玩下(單純發表下個人感受,雖然我知道
當時早10-15min去,然後她(員工)話我地遲到超過15min,所以個位比左人,咁我地就比搵翻電話錄音比她聽,證明係她地員工自己mark錯時間,我地無遲到仲早到左,但她聽完都完全無安排過任何野(我覺得就算個刻無位,明知道自己餐廳失誤,其實都可以安排客人等下1個空位)而她直接話無位,仲係用1副完全唔稀罕你地ge態度來講,所以當刻生日個朋友好火,話叫她叫經理出來,而她話她就係經理,事實上我唔知她係咪真係經理,但因為慶祝朋友生日,我唔希望呢日係吵架過,所以我同朋友講算啦,我地去住其他間慶祝先(去左其他層ge火鍋,名就唔開,覺得個間d野係唔錯),但講真呢單野我到而家仲好記得原因她真係好串1開始覺得我地遲到態度差左d我都理解到,但後面知道唔係反而更加差,我都幾無奈,煌極d人ge態度我覺得已經算極品,但她係極品中ge極品,唔知仲以為她係老闆娘,開呢間店只係人生太無聊所以開來玩下(單純發表下個人感受,雖然我知道係呢個人ge問題,可能入面好多員工都好好,但都唔會想去吃~加上最近講起,同事話d野唔好吃,我自己唔係太清楚,但呢間肯定成為我人生第一位唔會去ge店,p.s.煌極第2(雖然煌極吃過覺得好味)