我正在餐廳吃晚飯中,剛才點菜的時候遇着態度極惡劣的兩個員工,下次一定唔會再嚟😡。我叫侍應落餐時,唔知佢係誤會咗我隔離枱想落單定唔識問我係咪落單,佢來到時不斷只係指住隔離枱同我張枱,示意問我定隔離枱落單。其實我本身都唔明,唯有同佢講我想落單。我一來到呢度我好熱,於是,得我一個人到了,我叫一杯水,其中一個 staff 在 order 就用以不好的態度説聲「哦」。之後一個 staff 就掉低個 drink list 再有神冇氣急急地掉下一句加句:「8 點前 happy hour」。之後另一個staff 落 order 叫碟腸時,她以極不友善的態説:「得兩條嘅咋啵!通常兩個人以上都 order 呢個(大碟D)。」我回答:「order 住先,有人唻緊。」她又再講多句:「得兩條嘅咋啵!」到最終我堅持order碟細嘅。佢又 repeat :「得兩條嫁咋啵。」我同另一朋友已經吾再回應佢。成件事我以為自己吾洗俾錢食嘢咁!簡直不知所謂😡

成件事我以為自己吾洗俾錢食嘢咁!簡直不知所謂😡