2021-10-01 405 瀏覽
之前係荔枝角返工 常日都會去呢間嘢 ,全因係平靚正 岩曬我呢d 基層人士💼💼💼但今日有個朋友一開始💪🏻💪🏻 就同我介紹番 話 有間喺工廠大廈入面嘅店有一款海南雞飯我一定鍾意 😍😍當下我第一時間就估到係呢一間 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻因為之前返工成日食今次去到等咗一陣就有位啦唔知係咪因為疫情真係少咗好多人😷😷😷😷呢間野 最出名 都係我最鍾意嘅係招牌去骨海南雞飯🐔🐔🐔好有雞味嘅雞 冇骨 雞肉好滑👍🏻👍🏻👍🏻,雞肉都幾肥美 好厚生 但唔油膩,再配上雞油飯,簡直係一流😋😋😋海南雞半隻就$808️⃣0️⃣,呢度係成隻整熟 之後再切開 所以肉質超好 雞肉超滑🥢🥢🥢 唔會鞋口🆙🆙🆙 再配佢嘅醬汁🥣🥣🧂🧂唔使講 大家應該都想像到海南雞嘅味道係點但我個朋友就叫咗 炸豬腩飯🐖🐖🐖大家見到個名應該都大概想像到咋豬腩飯🚫🚫🚫係咩一回事而家社會個個都推行緊健康食品✅✅✅但我個朋友偏偏叫咗最邪惡嘅咋豬腩飯💀💀💀相信減緊肥嘅朋友永遠都要求一句名言🉐🉐🉐就係食埋呢餐先 聽日我咩都唔食啦💔💔💔我決定聽日要減肥佢平時都好節制☠️☠️☠️但今次嚟到佢都真係冇節制過因為呢個咋豬腩飯真係好好味點知腩勁翠 炸得又香 配返個醬汁 真係冇得頂

今次去到等咗一陣就有位啦

但今次嚟到佢都真係冇節制過
因為呢個咋豬腩飯真係好好味
點知腩勁翠 炸得又香 配返個醬汁 真係冇得頂

2021-09-30
20 分鐘 (堂食)
  • 泰式去骨海南雞飯
  • 泰式鹵豬脾飯