2021-04-04
難得閒日抽到時間放低孩子快閃拍拖去,轉眼間已經幫襯和民餐廳十幾年,從第一份工吃到現在,近近地選了荔枝角分店,就返先生放工同自己出發,第一次來這個分店、原來一上荔枝角站D4 出口行條扶手電梯轉左已經係,超方便,當晚用膳的時間比較早,餐廳未有太多人。坐得幾舒服。二人set 其實好抵食,不過腸胃炎剛好返也不敢去得太盡,所以決定散叫,先來一個刺身盛盒$99當前菜,赤蝦大大隻幾好肉幾有驚喜喎,新鮮!我就最喜歡它們的牛肉壽喜燒,兩個人揀 L SIZE仲有免費野菜鍋追加,好豐富......夠晒兩個人食啦!牛肉唔算太肥、對於這個價錢非常可以接受~每次都會點的清酒煮蜆,一直保持水準。先生點了一個廣島縣產!牡蠣滑蛋盒子飯,好滿意!炸牡蠣好食,有鮮味,滑蛋同飯份量多,抵食。再點返杯PREMIUM MALT'S,夠晒凍,有誠意,爽!menu 不嬲都好豐富,下次帶埋小朋友再去食,到時一定會點甜品啦。
每次都會點的清酒煮蜆,一直保持水準。
再點返杯PREMIUM MALT'S,夠晒凍,有誠意,爽!