我又想飲野又想食飯又想食水煙😼係openrice 同aisamile promotion !6月30 前同某d 餐廳會有extra miles🙀所以就黎左lee 度!因為可以做曬三樣野👀👀Hahhaa!睇完你覺得係咩?識諗一定係濕紙巾啦!😂😂😂😂🤭🤭🤭前菜: 鮮牛油果蟹肉芝士卷牛油果雖然味偏啖但配上芝士蟹肉!平衡左芝士既飽滯感!好開胃呀!而且前菜黎講都份量都算幾大👀12小時慢煮乳豬腳!同平時食既豬腳唔同!唔係脆口但係肉煮得好"林"洋蔥圈炸得外脆內軟!洋蔥重係充滿水份🤤黑松露蘑菇意大利飯🤤超香既黑松露味😎我喜歡!飯量貴精不貴多既🤤意大利飯每啖都有食到蘑菇!又夠juicy!再叫左兩個set!前菜田園沙律:芝士,蕃茄仔!湯:水芹菜湯😂水芹菜湯好飲但係菜係咬唔到生吞左😂小小奇怪主菜:澳洲M5和牛肉眼扒配薯條5成熟!牛肉超軟滑,又香又厚切!推介👍🏻👍🏻👍🏻😍😍😍龍蝦意粉,一般一般,不過龍蝦仔係幾有肉地既🤭飲既野就緊係出去進步第2 個活動!水煙😎 職員會不停幫你加唔會係食完就再on top 收費😎玩成晚有水煙又點少得一支白酒😍呃like 位! 總結係一個好正既埸😍
我又想飲野又想食飯又想食水煙😼

6月30 前同某d 餐廳會有extra miles🙀

所以就黎左lee 度!因為可以做曬三樣野👀👀

Hahhaa!睇完你覺得係咩?
識諗一定係濕紙巾啦!😂😂😂😂🤭🤭🤭

前菜: 鮮牛油果蟹肉芝士卷
👀

12小時慢煮乳豬腳!
同平時食既豬腳唔同!唔係脆口但係肉煮得好"林"
洋蔥圈炸得外脆內軟!洋蔥重係充滿水份🤤

黑松露蘑菇意大利飯🤤
超香既黑松露味😎我喜歡!飯量貴精不貴多既🤤
意大利飯每啖都有食到蘑菇!又夠juicy!

再叫左兩個set!

前菜

田園沙律:芝士,蕃茄仔!

湯:水芹菜湯😂水芹菜湯好飲但係菜係咬唔到生吞左😂小小奇怪

主菜:澳洲M5和牛肉眼扒配薯條
5成熟!牛肉超軟滑,又香又厚切!推介👍🏻👍🏻👍🏻😍😍😍

龍蝦意粉,一般一般,不過龍蝦仔係幾有肉地既🤭

飲既野就緊係出去進步第2 個活動!

有水煙又點少得一支白酒😍

呃like 位!
總結係一個好正既埸😍