2010-06-03 31 瀏覽
食左好幾次 (真係好味)所以post幾次既相 可能因為即叫即焗, 至少真係好熱辣辣好好味好重芝士味!芝士火腿牛角包因為我真係好中意食包 , 所以叫左呢個試下只係料有d少 , 我諗唔會再嗌Pizza呢度d Pizza唔厚, 但唔知點解我同男朋友都覺得好好wor!可能又唔駛太包, 因為我地仲要食意粉, 呢度可以叫半份當小食咁食, 好好味呀 一定會再叫其他味試下蜜糖雞翼見到個個都咁推介, 我男朋友即刻叫左黎試d雞翼真係熱辣辣仲好滑 ,好好味哈哈! 芝士蒜蓉包因為我真係超中意食包 , 勁中意食呢個好好味蒜蓉包(4件)都有叫過, 但我覺得有d鹹, 反正加左芝士無咁鹹好想每次黎都叫呢個 ..<3菠菜汁龍利柳意粉呢度d意粉真係好正因為我地2個都好鬼中意食焗芝士既野 , 所以畀佢呢d意粉吸引左..黎呢度點可以唔試下呢??仲有其他野食但唔記得影相 焗薯皮呢個係下午茶時食 , 3隻有唔同口味呢個真係好味 而下午餐係$2x ,仲有杯野飲凍朱古力&熱鮮奶&荔枝茶呢個都好值得一提既係, 我地都好少係度飲埋野 , 但佢d凍朱古力同奶係好好味不過荔枝茶果d凍飲就差d ,我諗唔會再試不過下次會試
食左好幾次 (真係好味)
所以post幾次既相

可能因為即叫即焗, 至少真係好熱辣辣好好味好重芝士味!

芝士火腿牛角包
因為我真係好中意食包 , 所以叫左呢個試下
只係料有d少 , 我諗唔會再嗌
Pizza
可能又唔駛太包, 因為我地仲要食意粉, 呢度可以叫半份
當小食咁食, 好好味呀
一定會再叫其他味試下
蜜糖雞翼
見到個個都咁推介, 我男朋友即刻叫左黎試
d雞翼真係熱辣辣仲好滑 ,好好味哈哈!
芝士蒜蓉包
因為我真係超中意食包 , 勁中意食呢個好好味
好想每次黎都叫呢個 ..<3
呢度d意粉真係好正
黎呢度點可以唔試下呢??
仲有其他野食但唔記得影相

焗薯皮
呢個係下午茶時食 , 3隻有唔同口味
呢個真係好味
而下午餐係$2x ,仲有杯野飲
凍朱古力&熱鮮奶&荔枝茶
呢個都好值得一提既係,
我地都好少係度飲埋野 , 但佢d凍朱古力同奶係好好味
不過荔枝茶果d凍飲就差d ,我諗唔會再試
不過下次會試埋咖啡

呢間野已經列入我同男朋友既我的最愛 哈哈!

價錢方面唔算好貴, 不過1個禮拜食1,2次真係好正**
地方唔算大, 不過感覺好寫野可以自己搵位 ,
但d位既感覺好似唔可以坐好耐
可能無咩間隔
Menu :)
$112埋單2個人食飽 :)
芝士火腿牛角包.
半份Pizza >D
2010-05-23
Menu :)
$112埋單2個人食飽 :)
半份Pizza >D
  • 蒜容包