呢間廚師煮嘅西餐非常之高水準, 尤其是係午餐, 係超抵同埋食物嘅質素好高. 啲湯係我飲過西式湯最好飲, 佢嘅主菜樣樣都好好味, 連平時三文魚煎完會乾, 佢係做到外脆內軟, 係非常之難得. 我老公話嗰個沙律整得好好味,同埋嗰杯cappuccino咖啡又好好飲. 我三次飲湯都覺得 每一款都係我飲過最好嘅西湯, 同埋去嘅餐飲都係好特別. 我通常食完呢覺得好味, 都會讚廚師 畀佢鼓勵,希望呢間西餐廳能夠永遠經營落去. 我其實係好懒同好少寫食評嘅, 但係我覺得係值得我去寫. 我其實係一個唔鍾意食西餐嘅人,但係自從試完呢間之後,就鍾意咗呢間餐廳. 你哋一定要去試下, 包你地食過返尋味!
2019-03-23
  • 樣樣都有一定既水準,快餐價,酒店質素!