2025-01-01 0 瀏覽
大家一早約咗玩 board game所以早啲嚟, 霸定個窗口位望到旺角街景, 越夜越美麗!嗌咗嘢食之後...聖誕節餐 x2急不及待就開始玩 層層疊🧩聽到枱枱客都玩得好開心yeah!我哋今日賺左 多過5% 啊😙Share 8% of time with Friends!下次要再賺多d聖誕大餐有好多選擇, 我哋頭盤 揀咗1️⃣煙三文魚窩夫薄餅 x2味道 係 甜甜鹹鹹, 出奇地好 match, 而窩夫薄餅切落去會有卡一聲, 外裏脆口 內鬆軟, 下次會再食呢個😋主菜 揀咗2️⃣焗刁草芝士汁煙三文魚珍珠帶子 意粉3️⃣雙重芝士焗肉醬意粉兩者食材足, 煙三文魚 同埋肉醬都幾多, 而意粉都十分掛汁, 軟硬度適中. 廚師用咗蕃茄醬整一棵 聖誕樹🎄, 係一棵火辣辣溫暖嘅聖誕樹🥰, 好有節日氣氛🥳甜品 揀咗4️⃣雪糕窩夫 x2揀咗一個士多啤梨味, 一個雲呢拿味, 見到個 presentation就好想食, 雪糕 同忌廉上有用星星糖同埋棉花糖去做裝飾, 好 cute🥰. 而碟上用糖霜砌咗棵聖誕樹🎄, 好有聖誕氣氛. 而食落口 窩夫口感鬆軟, 忌廉輕盈, 整體味道唔會太甜.飲品 升級咗5️⃣Chocolate Smoothie
大家一早約咗玩 board game
所以早啲嚟, 霸定個窗口位
望到旺角街景, 越夜越美麗!

嗌咗嘢食之後...聖誕節餐 x2
急不及待就開始玩 層層疊🧩
聽到枱枱客都玩得好開心
yeah!
我哋今日賺左 多過5% 啊😙
下次要再賺多d

聖誕大餐有好多選擇, 我哋

頭盤 揀咗
1️⃣煙三文魚窩夫薄餅 x2

主菜 揀咗
2️⃣焗刁草芝士汁煙三文魚珍珠帶子 意粉
3️⃣雙重芝士焗肉醬意粉

甜品 揀咗
4️⃣雪糕窩夫 x2

飲品 升級咗
5️⃣Chocolate Smoothie (snow style) x2
飲落去唔會成口冰咁樣, 因為佢係 snow style, 而朱古力味 好濃, 唔會水汪汪咁, 仲有朱古力碎, 提升咗個口感😊

• chocolatesmoothie(snowstyle)