2023-05-31
行行下街,男友話好餓,咁啱路過呢間牛丼餐廳,令佢即刻食慾大增,話要試一試。雖然餐廳無剛到香港果陣咁爆場,不過都依然有唔少食客。星期六下午5點半左右,當時餐廳半滿,亦有唔少人入嚟買外賣。大燒牛肉丼 $42本身想點牛丼,點知餐牌揭錯版,結果點左呢款😂上枱果刻男友勁失望😅一嚟個飯真係好醜😨,二嚟D牛少得好淒涼,三嚟佢想食牛丼唔係燒牛🙈話明燒牛肉,但望落同食落都無燒嘅味道….🤔牛肉已經唔係用靚野,但份量駛唔駛咁慳家?! 😑加上呢款牛肉無乜汁,下面D白飯真係….齋食囉😐中燒豚肉丼 $45呢個比牛丼好似多餸D,不過都係醜樣😅燒牛比燒豚肉更有肉味,但豚肉無咁乾柴,汁都多D 溫泉蛋有微弱蛋香,質素一般。+$20 有三件炸雞及飲品最好味係炸雞,雖然鹹左少少,不過有肉汁亦夠熱。細牛肉丼飯 $25由於真係好想食牛丼,所以最後點多一個細飯。好彩叫左細飯,因為真心唔好味😨,唔好話同吉野家比,自己整都好食過佢😐牛丼好淡味,醬油香、甜味、牛味都好淡。價錢雖然唔算貴,但唔係我杯茶,所以唔想再嚟,亦唔推薦。
大燒牛肉丼 $42
中燒豚肉丼 $45
呢個比牛丼好似多餸D,不過都係醜樣😅
燒牛比燒豚肉更有肉味,但豚肉無咁乾柴,汁都多D
溫泉蛋有微弱蛋香,質素一般。
+$20 有三件炸雞及飲品
最好味係炸雞,雖然鹹左少少,不過有肉汁亦夠熱。
細牛肉丼飯 $25
牛丼好淡味,醬油香、甜味、牛味都好淡。
價錢雖然唔算貴,但唔係我杯茶,所以唔想再嚟,亦唔推薦。