2020-08-30
好耐冇食過咁好正既lunch!!!星期日黎到黃埔地鐵站附近既呢間sav hotel入面既moreish & malt 食個靚brunch 超有驚喜超滿足!一入座店員就提供左好重要既一樣野:口罩暫存夾 非常貼心!我地叫左兩份weekend brunch同兩杯酒chill下😹靚到!😻😻先介紹呢個Steak & Egg叫左medium rare 有炭烤既味道 crispy外層 juicy肉質建議叫medium rare因為佢可能用炭燒會偏熟仲有薯格好好味呀食唔停口😍仲叫左Steak Sandwich 咁樣食steak真係第一次牛扒洋蔥番茄生菜蛋黃醬配上牛油法包=?係=AMAZING呀!!!!🤩🤪😋😝好食到我再冇時間影相😹當你切開個包既時候 牛扒既肉汁就會滲入個包到 令到個包除左牛油、醬汁外 仲加埋小小咸味既肉汁 OMG!!!!! 個粗薯條都好出色仲有超邪惡嘅nutella cheesecake!! 係自家制homemade架!高度推介!!鐘意食nutella嘅朋友一定會抗拒唔到呢個cheesecake!好creamy nutella 味好重中間咬落仲有d nut !餅底好香,加埋上面果層超r
一入座店員就提供左好重要既一樣野:
口罩暫存夾 非常貼心!
靚到!😻😻
先介紹呢個Steak & Egg
建議叫medium rare因為佢可能用炭燒會偏熟
仲有薯格好好味呀食唔停口😍
仲叫左Steak Sandwich
咁樣食steak真係第一次
牛扒洋蔥番茄生菜蛋黃醬配上牛油法包=?
係=AMAZING呀!!!!🤩🤪😋😝
好食到我再冇時間影相😹
仲有超邪惡嘅nutella cheesecake!! 係自家制homemade架!高度推介!!鐘意食nutella嘅朋友一定會抗拒唔到呢個cheesecake!好creamy nutella 味好重中間咬落仲有d nut !餅底好香,加埋上面果層超rich 嘅朱古醬 肥十磅都抵啊