2006-06-19
以前聽講呢度環境特別,成日都好想試下,終於早2個星期一行6人來到,打電話訂位時佢地已經話唔單保有outdoor table,又話來到再等位之類,結果去到出面真係full晒,於是我地坐左係室內.其實室內裝修本來都ok既,但table興table之間好逼,可以話一張貼一張,所以仲嘈過茶樓,張凳又好唔舒服,6個人得5張凳,等左好耐先有人理下我地.最慘係d service真係完全唔掂,上菜慢不特止,等左成晚叫左無限咁多次都無人加水,最後我忍無可忍,自己走出去個水吧度想羅壺茶返埋位,但有個類似經理既物體又唔比,話自己得閒會幫我地斟茶,結果又係等左起碼10分鐘先過來,最後到佢羅住壺茶走埋來既時候,有d人即刻羅住個杯衝埋去,真係仲慘過難民營!講真佢地d食物真係一般,大把泰國餐廳好味過佢啦,而且我見到露天既座位,亦唔係真係咁特別,可能係香港人真係太少見呢類比較鄉村既環境,所以先會咁多人,但無論如何我以後都唔會再幫襯!