🌸. 我是常客·蝦蝦燒*𖥧𓇣 ﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊話說因為我第一次接觸呢間店就喺荃灣❤️做得荃灣地方大啲~寬敞啲✨所以今日就同寶兒嚟到荃灣嘅蝦蝦燒🦐呢度自助區可以拎海鮮🦑🐠肉類、串燒、熟食拎返去鍾意點燒都得🙈❤️又係我出手嘅時候喇海鮮:蠔、魚、螺、貝殼類、蟹肉類:牛肉、豬肉、雞肉、羊扒仲有多款唔同嘅丸類、腸類、菇🍄、格仔餅🧇飲品及雪糕ꔛ‬☆*゚(๑⃙⃘´ಲ`๑⃙⃘ )=͟͟͞͞ ᵏ ⁱ ⁿ ᵒ ᵏ ᵒ ꕀ ᐝ˓◞˂̵✧店員會教你點整流水蝦🦐 拎啲冰拎啲水將蝦凍暈🙈然後剪咗啲腳仔同埋鬚,加啲鹽燒真係勁正❤️今日食嘅下全部都幾多膏😍💕一邊講一邊我又打鼓啦!貝殼類可以出邊拎蒜頭牛油加上辣椒🙈真係超Yumme✨極力推介大家都嚟試吓❤️又一間我常去之店🫶🏻𓆸 ॱଳॱ ⸜ ̠ꌇི͚̠⸝ 𓌉◯𓇋 ‎⸝⸝⸝ 𓎩 ⸝⸝ 𓌈˒˒* ⸜ ̠ꌈྀ͚̠⸝🦐蝦蝦燒✨分店✨📍荃灣眾安街55號大鴻輝(荃灣)中心11樓📍佐敦白加士街10-24號永富大廈1樓༶•┈┈┈┈୨♡୧┈┈┈┈•༶˒˒✩⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝ͯ⃝ 蝦蝦燒≋ ≋ @hk.cookinghaha ₊˚· ७── ⁼³₌₃ (⁎⚈᷀᷁ᴗ⚈᷀᷁⁎)如果鍾意我嘅分享☷➿記得fσℓℓσω Me ◡̈ ‎ ༘ ♡讚好收藏文章💕-
🌸. 我是常客·蝦蝦燒*𖥧𓇣
﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊

話說因為我第一次接觸呢間店就喺荃灣❤️
做得荃灣地方大啲~寬敞啲✨
所以今日就同寶兒嚟到荃灣嘅蝦蝦燒🦐

呢度自助區可以拎海鮮🦑🐠肉類、串燒、熟食
拎返去鍾意點燒都得🙈❤️又係我出手嘅時候喇

海鮮:蠔、魚、螺、貝殼類、蟹
肉類:牛肉、豬肉、雞肉、羊扒
仲有多款唔同嘅丸類、腸類、菇🍄、格仔餅🧇
飲品及雪糕

店員會教你點整流水蝦🦐 拎啲冰拎啲水
將蝦凍暈🙈然後剪咗啲腳仔同埋鬚,加啲鹽燒
真係勁正❤️今日食嘅下全部都幾多膏😍💕
一邊講一邊我又打鼓啦!
貝殼類可以出邊拎蒜頭牛油加上辣椒🙈
真係超Yumme✨