2019-01-31 645 瀏覽
食厭了茶餐廳的A B餐,偶爾想食下靚靚breakfast brunch 無可厚非!Chef’s Movement 係我其中一間喜愛的早餐店,一來價錢夠貼地街坊價,二來食物質素有保證,唔會將貨就價!以茶記的價錢,一樣有好的品質👍位於鳯攸北街,馬路內街,位置十分易搵!如果撞正星期六日假期,小小的Cafe 門口一定有街坊在等位~不過今日閒日,11點前黎到就可以直接入座喇!三文魚Egg Benedict 早餐只係$43賣相靚,而且Egg Benedict 整得幾好食,鬆餅烘得香脆可口,Egg Benedict 一切開蛋汁融化開,綿密細緻的口感加香口鬆餅一齊食,美味!車打芝士牛角包,有腸,炒滑蛋,沙律菜都係$40牛角包一咬落超鬆脆,配搭車打芝士更香濃,好食呀!呢度沙律菜夠新鮮加少少黑醋汁調味已經岩岩好,連唔好沙律菜的男人都可以掃光😂嘆個足料早餐埋單都係$83,唔收加一,平日去商場叫一個all day breakfast 都唔止呢個價喇!而佢的早餐時間仲去到12:00 ,咁窩心體貼的小店真係買少見少⋯⋯我點會唔大力支持呢?

三文魚Egg Benedict 早餐只係$43

車打芝士牛角包,有腸,炒滑蛋,沙律菜都係$40

2019-01-31
$42 (早餐)
  • Egg  Benedict