2018-11-18 4657 瀏覽
幾年前係依到買過一個”Guava Delight”之後一試就愛上好清新微甜,一啲甜膩既感覺都唔覺之前係去歌賦街嗰街分店,今次嚟到太子大廈依間,依到地方更加大,裝潢更加有心思地板用返佢地鋪頭常用既黑白間條啲蛋糕每款都好靚,藝術品咁依到仲擺左好多其他商品係到可以用iPad自己揀蛋糕,花多眼亂既話,啲店員都會好好心機介紹今次生日對象鐘意朱古力,所以就揀左個好朱古力既蛋糕啲店員都好有禮貌同耐性介紹我地講左我地既要求係想要個朱古力蛋糕之後,佢就比左好幾個選擇我地,同詳細咁講左幾個選擇有咩分別服務好好,抵讚最後我地揀左better than sex佢個盒會寫上佢個slogan: “Love at first bite”𣎴過我諗我first glance嗰下已經愛上左食落朱古力味真係好濃厚唔係單一死甜,係有層次既朱古力味佢額外仲有一兜拖肥醬用嚟配個蛋糕,但我覺得加左既話就太甜就咁食已經好好味鐘意朱古力既人一定會鐘意依個蛋糕
好清新微甜,一啲甜膩既感覺都唔覺

地板用返佢地鋪頭常用既黑白間條

啲蛋糕每款都好靚,藝術品咁

依到仲擺左好多其他商品

今次生日對象鐘意朱古力,所以就揀左個好朱古力既蛋糕
啲店員都好有禮貌同耐性
介紹
服務好好,抵讚

最後我地揀左better than sex

𣎴過我諗我first glance嗰下已經愛上左

Better  than  Sex

食落朱古力味真係好濃厚
唔係單一死甜,係有層次既朱古力味
佢額外仲有一兜拖肥醬用嚟配個蛋糕,但我覺得加左既話就太甜
就咁食已經好好味
鐘意朱古力既人一定會鐘意依個蛋糕