2016-04-02
成日經過都想食, 但係就總係揀咗第二D嘢食。你知啦, 元朗真係好多嘢食, 有時真係行行下就走咗去.今日2個人終於可以放低細路一陣去食哩個豬手好多人叫, 見隔離叫所以叫黎食。你如果同扒房比較一定無得比,所以蕃茄為賣點0既鋪黎講, 一舊豬手個皮脆, 上枱夠熱, 味道唔太咸, 份量適中,我已經覺得合格!哩兩個都係茄底通,一個辣一個唔辣,好食, 加分係因為我愛茄。而且又係果句, 夠熱。(可能因為太多鋪頭依家上枱D嘢都凍凍地, 中伏太多, 所以我覺得一定要係夠熱先好食 )杯熱朱古力D CREAM都幾好食, 食開茶餐廳覺得大驚小怪, 原來熱朱古力可以整成咁....哈哈....初初以為係普通一杯熱飲tim~唯一可能要彈0既就係位太迫, 而且無BB椅。但服務0既姐姐真係好好, 我叫完餐又轉哩轉路佢都好好聲氣。真係唔話得!!!!
今日2個人終於可以放低細路一陣去食
哩個豬手好多人叫, 見隔離叫所以叫黎食。你如果同扒房比較一定無得比,所以蕃茄為賣點0既鋪黎講, 一舊豬手個皮脆, 上枱夠熱, 味道唔太咸, 份量適中,我已經覺得合格! 哩兩個都係茄底通,一個辣一個唔辣,好食, 加分係因為我愛茄。而且又係果句, 夠熱。(可能因為太多鋪頭依家上枱D嘢都凍凍地, 中伏太多, 所以我覺得一定要係夠熱先好食 [哈]) 杯熱朱古力D CREAM都幾好食, 食開茶餐廳覺得大驚小怪, 原來熱朱古力可以整成咁....哈哈....初初以為係普通一杯熱飲tim~ 唯一可能要彈0既就係位太迫, 而且無BB椅。但服務0既姐姐真係好好, 我叫完餐又轉哩轉路佢都好好聲氣。真係唔話得!!!!