2023-03-27 29 瀏覽
🍴雞翼放題餐廳🍴一齊叫雞啦喂‼️今日終於得償所願🙆🏻‍♀️人生最愛就係燒雞翼🐥夢想就係不停食無限♾️甘多隻不同味既雞翼~真係好滿足🥰#大滿足#旺角美食#雞翼放題#hkfood #hkfoodig #hkblogger #香港必食#最愛既燒雞翼#我最鐘意食#wingman#雞翼控天堂#雞全部都係雞主角🧬我最愛既雞翼,分別有10款可以仼食,黑椒檸檬,蒙古燒烤,泰式甜辣,紐奧良香粉,黑芝麻海鮮蜜糖,水牛城醬,BBQ咖啡香,田園風味~食極都唔厭🍴真係好食到上引,由其係死神醬,芝士蒜蓉味❣️乾身/濕身雞翼可選🙆🏻‍♀️汽水仼飲🥤🐥死神醬初初不辣,慢慢愈食愈辣🥹食得辣既朋友,一定要試,但都好入味,有啲香蔥粒,更有港式感覺‼️🐥芝士蒜蓉味雞翼,勁多碎碎既芝士同蒜蓉粒在面,連雞翼內都有蒜蓉味,勁濃郁‼️🐥黑芝麻海鮮蜜糖,帶有少少海鮮醬味🦞具有香甜感👍又有蜜糖既滋潤☺️至於乾身嘅雞翼🍴最特別係🐥蒙古燒烤燒到乾身度剛剛好,食落仲有蒙古風味,比較辣,但辣得過引🌶️🐥BBQ咖啡香味,估唔到咖啡夾到BBQ粉既雞翼,喜岀望外👏🏻🍟另外有黑松露味嘅薯條🍟薯條上有一劈黑松露之外,仲有黑松露醬可以仼配,每條薯條都沾滿黑松露醬,忍不住一啖
🍴雞翼放題餐廳🍴一齊叫雞啦喂‼️今日終於得償所願🙆🏻‍♀️

主角🧬我最愛既雞翼,分別有10款可以仼食,

至於乾身嘅雞翼🍴最特別係
🐥蒙古燒烤
燒到乾身度剛剛好,食落仲有蒙古風味,比較辣,但辣得過引🌶️

🍟另外有黑松露味嘅薯條🍟薯條上有一劈黑松露之外,仲有黑松露醬可以仼配,每條薯條都沾滿黑松露醬,忍不住一啖接一啖🍠