2005-05-29
有時一間餐廳唔止係要好食,仲有好多野係會影響到對佢地既評分~milano係我第一次真真正正食italian野食既rest.,而且個環境氣氛係幾好,所以我列入佢為我最愛既餐廳~點都好每年一定要朝聖一次,因為成日都會miss呢間野,雖然真係唔係經濟型消費~好多時都會叫佢既pasta,pizza,又或者set,當然set就真係唔flexible,因為我認為佢地出色在risotto,pasta,pizza,而唔係set~佢地set既水準可以話出面有好多餐廳會好過佢地~每次一定order佢地既risotto,因為真係覺得呢度係最好食既risotto,因為軟硬岩岩好,個汁稀杰程度適宜,份量令人滿足!!!又或者唔係個個都覺得,但佢地既食物正中我杯茶~佢既set就真係可以冇咩期望,因為係我expect之外既水準,不提也罷.推介: mushroom risotto,seafood angel hair, appertizer dishes, pizza